Bergen

Hallo :)No e det masse eg ikkje har blogga om! Har skjedd så masse at eg ikkje har hatt tid :PPå fredag, lørdag og søndag forrige uke va eg i Bergen. Skulle på sjukehus å sjekke ryggen min igjen. Vi reiste rett etter skulen på torsdag og kom fram ca kl 21.30På fredag dro vi rett på sjukehuset. To...

En herlig mandag

Igår da eg skulle blogge, klikka blogg.no-appen og eg fikk ikkje blogga! Så da gjør eg det no :)Eg og Benedicte gikk ned på Narvesen og kjøpte iiiiiiiiiiis Etter det gikk vi opp til meg :) Det va så fint vær at vi fant fram hengekøye for å sole oss. Det va litt for kaldt enda, så vi blei ikkje ut...

Bøssebærer :)

Idag har vi konfirmanta vært ute og samla inn penge til Kirkens Nødhjelp :)Pengane går til heile Kirkens Nødhjelps arbeid.

Helga mi :)

Treff på fredag :)Hjalp til på Barnekonsert i Nord-Vågsøy Kirke på lørdag Kjørte ut og såg på brotebrann på Kvalheim i dag!

Skule

Ingen blogging

Sorry for lite, eller ingen blogging den siste uka! Har bare ikke gadda! +at eg har vært sjuk!Har hatt ei ganske vanlig uke! Bortsett fra at eg va sjuk og heime fra skulen på tirsdag og torsdag, da!Men eg har ikkje fått tatt noken bilde, skal prøve å være flinkare til det no :)
hits