Skitur i sola :))

Idag har eg, Birk, pappa og bestefar stått på langrenn på Harpefossen :))Nye ski! Veldig kjekt!

På Revikja

Meg, Benedicte, Klaudia og Randi på Refviksanden idag! Prøvde å filme litt til musikkvideo! Skal ha musikkprosjekt på skulen. Det blei ikkje så masse bra, men det va veldig kjekt da hvertfall ?

MyTuesday

Kjekt å være ut og leke på lekeplassen! Litt kaldt, men det gjør ingenting når man har det så gøy!!Smiiiiiiiil!!-Sjå så høgt eg klatra!

Fin dag

Krangla med katten! :PKjekt med Brannmann Sam! Wiii

Justin Bieber kolleksjon på Cubus

Wiii, e litt seint ute da, den kom jo ut på torsdag, men eg har ikkje hatt tid før no :)Hadde liksom tenkt en tskjorte eller noke, men der va jo bare små størrelsa! :(Og så fant eg et anna fint armbånd (y)

Meg og Kitty

No sitte eg her aleine :)Folksa e på jobb og Herman e i barnehagen. Så da e det bare meg og Kitty her da :)) søte pusen!Kl. 15.30 komme tante og henta meg så skal vi hente Herman i barnehagen :) gleda meg!

Slapp dag, men koselig!

På besøk med tanta mi og Herman Hadde tenkt å gå en tur ut hvis det va fint vær, men selvfølgelig så regna det! Kjipt!! Så da blei det en slapp innedag!

Fun friday!

VINTERFERIEEEEEEEEE!!Besøk av Benedicte og Trine Frisør Benedicte Forever :**

Muntlig prøveeksamen!

Lesedag... Stress!

Muntlig prøveeksamen i matematikk imårra! Lesedag idag...Eg og Benedicte gikk opp på skulen ca. kl. 10.00 -> pugge pugge pugge!Kl. 13.00 henta bestefar meg :) god hjelp med gammal mattelærer! (Y)-> pugge pugge pugge meirKl. 15.00 va eg til fysioterapeut! Hard trening, vondt i ryggen! (Y)

Ikkje en vanlig tirsdag

Hallo :)Idag har vi hatt sånn Kok-i-hop på skulen. Da hadde vi besøk av eleva fra Restaurant og matfag på MVS :) Det va skikkelig kjekt! Fikk være med å lage Måløy-burger (Y) En heil dag på kjøkkenet! Tipp-topp! Kosa meg!Kl. 14.30 va det konfirmasjonsundervisning i bedehuset :)Og etter det va eg ...

Morsdag!!

Eg har verdens beste mor! Gratulere med morsdagen! Superglad i deg mamma!

Bilde fra dinna uka

Gudstjeneste idag

Heihei :)Idag va eg og Benedicte i gudstjeneste :)Konfirmant og greier veit du :PIdag va det utdeling av 6-årsbok (Y)Og så va det et barnekor, Tusenfryd, som sang! Dei va skikkelig skjønne, asså!

Peppermyntemynta med sjokolade

Kjekt å bake når alt går som det skal, men når alt bare blir feil og vanskelig, e'kje det så gøy!Idag skulle eg prøve å lage peppermyntemynta. Har lagd det en gang før og dei blei veldig gode. Men idag blei bare alt feil! Og eg blei surare og surare! :P Brukte nesten dobbelt så masse melis som de...

Believe Acoustic!!

Weeeeeeeeeeeeeeee!!!Mamma og pappa kom heim med BELIEVE ACOUSTIC til meg!! Såååååå glad! Den e bare heilt fantastisk! Elska Justin Bieber!! #happyyyyyyy

Frisøren idag

Va til frisøren etter skulen idag. Slitte tuppa!! :P Veldig fornøgd med resultatet! Klipte ikkje masse da, men likevel! :)
hits