7 uke og i avisa

Heihei :D

Tenk no e det faktisk over 7 uke sida eg blei operert for skoliose!
Det har vært 7 tøffe og vanskelige uke, men no føle eg endelig at ting begynne å bli litt normale igjen. No har eg det egentlig veldig bra. Gjør fortsatt litt vondt inn i mellom og eg må fortsatt ta det med ro, men ellers så har eg det bra! Klare å gjøre ting for det meste sjøl no.
E ikkje lenger sånn at eg må ha hjelp til alt, sånn som det va i begynnelsen. I fleire uke va kverdagslige ting som å kle på meg eller vaske håret vanskelig og smertefullt, men no klare eg det endelig sjøl igjen.

E jo noken ting som eg ikkje kan gjøre enda. Noke må eg vente i 6mnd med å gjøre, mens andre ting må eg vente et heilt år med å gjøre. Eg syns det e såå irriterande! Har ikkje tålmodighet til ditta her. Eg vil gjøre alt som eg kunne gjøre før. Eg har lyst å jogge, men det har eg ikkje lov til. Eg har lyst å begynne å danse igjen, men det har eg ikkje lov til enda. Eg vil ut å trene, og da mena eg skikkelig trening, ikkje bare sånn lett fysioterapi-øvelsa som man ikkje engang kjenne at man trena! Eg vil ha tilbake en normal kverdag.

Tar bilde av arret mitt kver uke for å sjå kordan det forrandra seg.
Her e bildet fra 28.mai, da det va 7 uke sida operasjonen:

Eg har fått et slags utslett rundt arret, men eg har hørt at det e visst vanlig. Noken som veit noke om det? :)


Fjordenes Tidende
Har du lest fredagsavisa?
På mandag fikk eg en sms fra Siv Berg fra Fjordenes Tidende. Hon lurte på om eg ville snakke om skoliose og operasjonen i avisa. Det sa eg selvfølgelig ja til. E veldig mange som ikkje veit ka skoliose e og som aldri har hørt om det. Og eg syns det e viktig at folk kan lære litt meir om det, sida det faktisk e veldig mange som har litt skoliose uten å vite om det. Så på onsdag, 7 uke etter operasjonen, kom journalisten på besøk.

På fredag blei eg vekt av mamma og eg hadde fått avisa i henda før eg hadde åpna øyene. Eg hadde sett for meg bare en liten artikkel, men neida... Fremsida og midtsida! Va nesten litt flaut! Men på en anna måte: kjempekult! ♥#skoliose #scoliosis #scoliose #avis

4 kommentarer

Benedikte Porsanger

01.06.2014 kl.02:05

Oi huff :( god bedring <3

Jeg har blant annet operert magen for 6 måneder siden! har et omtrent like stort arr som deg, og fikk også utslett rundt arret, men tror det var pga plasteret (som jeg fikk og måtte ha over arret i noen uker). Mitt arr er såvidt synelig, så ikke vær redd for det.. så ut som et kjempe fint arr, så du har vært heldig!

vidakristin

01.06.2014 kl.02:12

benediktenp: eg trur eg fikk utslettet etter at eg tok av bandasjen, og eg har ikkje hatt noke over arret etter det. kor lenge hadde du utslett? :)
arret mitt har blitt kjempefint, og eg e stolt av det. håpe egentlig at det fortsette å være ganske synlig, for eg har på en måte ikkje lyst å skjule det. <3

Benedikte Porsanger

01.06.2014 kl.02:28

Åh ENDELIG, godt å høre en som sier det du sier! Syns synd i de som går å skjuler arrene sine etter en operasjon å ikke har nokk mot til å vise det frem. Tøft av deg! liker deg allerede, haha :D

Hadde utslettet kun mens jeg hadde på plasteret faktisk.. ;o gikk vekk med engang jeg fjernet det!

John Sandvik

01.06.2014 kl.15:52

Enig: KJEMPEKUUUUULT!! :-) Dette ser da ut til å gå riktig så fint, sjøl om tolmodigheita blir sett på store prøver, men lykken vinker i det fjerne?.. Prekas, hils klanen din!

Skriv en ny kommentar

hits