Preoperativ

Heihei :)
No har eg nettopp komt heim fra Bergen. Idag va eg på Haukeland på preoperativ. Kjørte til Bergen igår og heim igjen idag. Og no, etter to daga med altfor masse bilkjøring og ei natt i ei vond seng, så gjør det ganske så vondt i ryggen.

Begynte dagen idag med å ta røntgen kl 08.00. Etter røntgen fant vi frem til preoperativ poloklinikk og der blei det først masse venting. Så fikk vi vite at operasjonslegen va sjuk, og vi måtte derfor snakke med en anna overlege, men han kom ikkje før seinare. Så målte dei blodtrykk og puls, før enda meir venting.

Etter ei stund skulle eg gå gjennom journalen min og snakke med anestesilegen. Så meir venting...

Etter lunsj va eg på barneavdelinga og tok spirometri, det va egentlig litt morsomt :D
Om du lure på ka spirometri e, så e det når man sjekka lungekapasiteten.

Etter spirometrien så fikk eg endelig snakke med overlegen. Han fortalte meg litt om ka som kom til å skje. Eg ville egentlig ikkje høre noke om ka dei skulle gjøre under operasjonen, men han fortalte no allikevel!

Så va det blodprøve da!! Eg som hata sprøyte og sånn, gjett om eg grua meg til det da! Men det gikk superbra, fikk bedøvelsesplaster på og da kjente eg ingenting :)

Etter blodprøvene skulle eg på barnekirurgisk, det e der eg skal ligge etter operasjonen. Der fikk eg snakke med fysioterapeut og sykepleier :D

Kjempehyggelig folk altså, både på barnekirurgisk og på preoperativ! Følte meg skikkelig velkommen der <3

Så va det biltur heim igjen etter at vi va ferdige på sjukehuset ca kl 15.00 :)

#skoliose #scoliosis #scoliose

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits