På'an igjen...

Hei :(
Ditta blir et litt negativt "klage-innlegg" trur eg, fordi eg har vondt i ryggen.... igjen!! Og no e eg så lei av det at eg veit ikkje ka eg skal gjøre.

Selvfølgelig går det litt opp og ned og smertene variera veldig fra dag til dag, men no i det siste har det vært veldig vondt, veldig ofte. Og når det e på det værste, så tenke eg noken ganga at eg bare vil legge meg under dyna og bli der til eg blir bein igjen. Men eg veit jo at det ikkje komme til å bli noke bedre av det og at det ikkje e så lurt, så da e der bare å tvinge på seg et smil og gå på skulen, eller trening, eller ka det måtte være og bare late som om alt går bra.

Idag måtte eg gå heim fra skulen fordi eg fikk så vondt i ryggen etter gymtimen. Og da syns eg nesten det e ubehagelig å sei ifra fordi eg føle ikkje at lærerne, eller egentlig noken andre heller, skjønna kor vondt det faktisk gjør. Eg trur man må oppleve den smerta som eg føle kver einaste dag, for å forstå ka eg snakka om. Altså, det e jo veldig forskjellig om man har skoliose: noken har veldig vondt, mens andre har ikkje noke vondt.

Så sitte eg av og til å lese på sånne "skoliose-blogga" og eg lese om folk som har operert og som virka såå "modige", som f.eks. ikkje virka redd før operasjonen. Eg e livredd, egentlig, for operasjonen. Eg tenke på den kver einaste dag og grua meg skikkelig til den. Noken få ganga, når det gjør skikkeligskikkelig vondt, så tenke eg kanskje at eg gleda meg litt, fordi at etterpå så skal jo alt bli bedre, men mesteparten av tida så grua eg meg.

No blei det veldig masse negative tanka og sånt, men om noken som lese ditta har skoliose og oppleve det samme, så legg igjen en kommentar elns så kan vi kanskje snakkast :)

Godnatt <3

#skoliose #scoliose #scoliosis

3 kommentarer

Stinemora

15.03.2014 kl.21:18

De ser ikke godt ut kjære deg. Masse lykke til :)

Trine Linde

26.03.2014 kl.16:41

Hei! Har selv skoliose og skal opereres om fem dager. Skal du operere, og eventuelt når? Stå på videre, det kommer til å bli bedre <3

vidakristin

26.03.2014 kl.22:56

Trine Linde: hei og masse lykke til med operasjon!
Eg skal operere 9.april, og eg va på preoperativ idag :)

Skriv en ny kommentar

hits