Skoliose-innlegg

Heihei :)

Idag skjedde det noke "gøy" på skulen. Helsesøstra kom opp i klassa mi og ville snakke om skoliose pga av ryggen min og operasjonen som eg skal ta. Hon hadde selvfølgelig snakka med meg på forhånd, så eg hadde laga til en powerpoint med bilde av ryggen min og litt andre bilde av skoliose-rygga som eg fant på nett(både opererte og u-opererte)

Eg visste at hon skulle komme idag, så eg sov litt dårlig inatt fordi eg lå og tenkte på det, og lurte på kordan det kom til å bli når alle fikk vite om det. Dei visste jo litt da, sida eg har fått en anna stol som e bedre for ryggen, men dei hadde bare fått vite at eg "hadde problemer med ryggen"

Va litt nervøs da hon begynte å snakke, men eg syns det gikk veldig fint! Fikk mange positive kommentara etterpå og det va fleire som ønska meg lykke til med operasjonen(selv om det e lenge til enda) og sa "god bedring" :) fikk til og med et par klemma, og det e jo alltids koselig <3

Altså veldig vellykka og eg føle at dei andre i klassa forstår litt meir korfor eg har masse vondt i ryggen, korfor eg ikkje kan være med på alle aktivitetane i gymmen, korfor eg har anna stol, korfor eg e en del vekke fra skulen og ka eg skal gjennom fremover :)

#skoliose

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits