Når ting ikkje går som du hadde planlagt!

Hei
Sida eg har en mappe her på bloggen som heite skoliose, tenkte eg at eg skulle skrive om ditta her.
Idag kom eg heim fra Bergen. På fredag va eg på Haukeland igjen på kontroll. Eg tenkte at det ikkje kom til å bli noke stress elns, at eg bare skulle ta et røntgen og så skulle eg inn til ortopeden og han skulle sei at det va sånn som det va sist. Sånn blei det da altså ikkje!
Det viste seg da at ryggen min har blitt 3grade skeivare igjen. Så no har eg 42grade skoliose! Det vil sei at ryggen har blitt ca 9grade skeivare på bare rundt ett og ett halvt år!! Og det e ganske masse! Det e blitt så gale at ortopeden satt meg opp på venteliste for operasjon! Eg må bare bestemme meg om eg vil operere eller ikkje!

Da ortopeden fortalte ditta, kjente eg at eg blei bare meir og meir sint og lei meg og redd! Plutselig satt eg der med tåre i øyene!

Eg syns ditta e skikkelig vanskelig! Om eg velge å ta operasjonen komme eg til å bli liggande på sjukehus i en uke og så blir det minst 6 uke heime der eg egentlig ikkje får eller klare å gjøre noke. Eg komme til å ha masse vondt og eg må begynne på nytt å trene opp musklene i ryggen. Altså, det e jo vel ingen som VIL operere, uansett ka man skal operere, og det vil selvfølgelig ikkje eg heller. Eg har aldri operert, eg har aldri hatt en liten bedøvelse engang!

Men om eg ikkje operera kan det hende at ryggen min bare blir meir og meir skeiv og tilslutt vil eg kanskje ikkje klare og gjør noke som helst. Eg vil jo ikkje det heller! Eg veit ikkje heilt ka eg skal velge, eg må tenke masse på ditta, og eg komme nok til å ende opp med å sitte å grine fordi eg syns det e så skummelt og vanskelig...

Om det e noken som lese ditta og som har blitt operert for skoliose sjøl, legg gjerne igjen en kommentar! <3

8 kommentarer

Amanda

12.10.2013 kl.19:17

Halla!!! Jeg må bare starte med en ting at denna blogggen er den stiligste blogggen på heile denne siden, uten et sekunds tvil! Jeg vil beklage at jeg ikkje har komentert de andre gangene jeg har vært å lest her men noen ganger så er man bare littegrann sliten å så glemmer man det. Jeg ser nemlig at det er mega munge sleme som skriver komenterer. Jeg har selv fått frekke kommenterer før da jeg hadde blog. Det var kjempe vondt. Jeg håpper dypt at du ike får noen slemme komentarer og at du får tusen ganger flere inspirerende komenterer. Da jeg har lagt ned side tykjet jeg å bare sende en link til ein konkuranse som jeg nettopp har deltatt på. Premien er et gave kort. Jeg håper inderlig at jeg vinner, men flaksen med meg så håper jeg at du skal! Det hadde vært hyggelig om du deltok!

Sofie færestrand

17.10.2013 kl.22:58

Skjønna kordan du har det! Eg fikk påvist spyndolithese i vår og eg må operere har legen sagt. Må og være på sjukehuset i ei veke for å så vere heime i mange fleire veke. Skjønna at det e vanskelig å velge, eg hadde jo ikkje "noke valg" egentlig. Syns det e skikkelig bra at du skrive om det eg ! Så kan andre skjønna kordan du har det. Lykke til da, Vida Kristin! :)

vidakristin

18.10.2013 kl.09:48

Sofie færestrand: tusen takk! kordan e spyndolithese da? :)

Sofie færestrand

20.10.2013 kl.11:08

Den nederste ryggvirvelen hlde liksom på å skli ut av feste på en måte, skjønna ikkje alt sjøl ;)

vidakristin

20.10.2013 kl.19:19

Sofie færestrand: oi, må du holde deg heilt i ro og sånn da? når skal du operere da? :)

sofie

20.10.2013 kl.20:27

fåkje lov å være i masse aktivitet nei :( Veit ikkje enda når eg skal operere, e på venteliste ;)

vidakristin

21.10.2013 kl.16:48

sofie: off! masse lykke til hvertfall! <3 håpe det går bra med deg tilslutt :)

Sofie færestrand

22.10.2013 kl.15:35

Det samme til deg :) !

Skriv en ny kommentar

hits