Skoliose e noke dritt...

No e eg skikkelig lei altså! Det e så masse styr med dinna ryggen min..! Og folk seie jo heilt forskjellige ting! E så forvirra og veit ikkje heilt ka og kem eg skal tru :P

1. Røntgen på Nordfjordeid Sjukehus. Dei sa at eg har 30grade skeivhet i ryggen og 1,6 cm i beinlengdeforskjell.

2. Røntgen på Haukeland Sjukehus i Bergen. Tok bilde med en kloss under venstre fot, men ortopeden som eg snakka med etterpå visste ikkje noke om den klossen. Ortopeden mente at eg har en vridning i ryggsøyla og 32grade skeivhet, men ingen beilengdeforskjell. Han sa og at eg kunne gjøre det eg ville, det va ingenting eg måtte passe meg for å gjøre for at eg ikkje skulle få vondt i ryggen.

3. Kiropraktor. Kiropraktoren sa at eg har beinlengdeforskjell, og til og med meir enn 1,6 cm. Han mente at det sikkert va over 2 cm i forskjell.

4. Fysioterapeut. Han mente at eg har masse beinlengdeforskjell, men ingen vridning i ryggsøyla. Men han mente at eg har disjunksjonelle muskla på den eine sida, pga skeivhetane. At eg liksom kvila på den eine sida, og ikkje får brukt musklene på den sida. Han sa at eg måtte begynne med et innlegg i skoen med en gang.

5. Eg va til legen idag. Han såg på ryggen min, opp og ned, frem og tilbake, på alle slags side og fra alle vinkla. Han seie det at eg har en vridning i ryggsøyla. Hn mena at eg ikkje har forskjell i beinlengda, men at eg skal begynne med en såle i venstre sko som hjelpe litt for å minske smertene.

Skjønna du at eg e forvirra eller? Jesus, kan ikkje folk bare bestemme seg og sei ka eg skal gjøre for å gjøre det bedre?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits