Røntgen -skoliose

Hei
Ikkje så godt humør idag! Har vært på Eid og tatt røntgen av ryggen min. Og det va ikkje sånn eg hadde tenkt! Det va masse verre enn vi trudde. Eg blei/e livredd og tårene har trilla mange ganga idag! Ikkje noke kjekt!!

Eg va nervøs før vi kom inn dit. Og eg skalv som en chihuahua. I tillegg måtte eg stå å ta røntgen, så det va ikkje så lett å stå i ro. Mamma va med inn, hon sto på et anna rom, men kunne sjå hon gjennom et vindu. Eg såg fort på ansiktsuttrykket hennes at det ikje va noke bra! Eg holdt på å bryte ut i tåre allerede da, men greide å holde meg. Men da eg fikk komme å sjå bilde sjøl klarte eg ikkje meir! Tårene bae trilla og eg hadde mest lyst å springe ut derfra! Det va veldig ekkelt å sjå kor skeiv ryggradami va. Eg mena, eg visste jo at den va skeiv, men eg hadde aldri trudd at den va SÅ skeiv! Så det va ikkje noke kjekt i det heile tatt!

Det har altså vært en tårefyllt og skremmande dag! Og eg trur nok det komme til å bli en ekkel og skummel periode framover, når eg må vente på resultatene fra en spesialist(ortoped)!

Når du ser bildene tenke du kanskje: Åja, men det va jo ikkje så masse. E vel ikkje så masse å stresse med!
Det tenkte eg, men etter å ha sett det på innsida, har eg skjønt at det e litt å stresse med!! Og at noke må gjørast fort!

Det positive e at eg fikk låne ei sånn stor kvit T-skjorte der inne som va så god. Så etterpå gikk eg på Cubus og kjøpte meg ei kvit T-skjorte i XL som eg kan sove i (Y)

Det går litt opp og ned. Noken ganga når vi snakka om det, kan eg sitte å le av det. Men plutselig, bare en time etter, kan eg sitte å grine fordi eg e så bekymra! Eg syns det e veldig vanskelig, egentlig!

Takk for at du leste ditta! <3

Vida-Kristin

2 kommentarer

Camilla

01.07.2012 kl.22:17

stakkars deg <3

MetteBieber<3

15.07.2012 kl.10:05

Stakkars:-( Du fortjena det ikkje Vida-Kristin! Syns så synd i deg:-( kunne ønske de va noke eg kunne gjøre.

Skriv en ny kommentar

hits